Eucalyptus

Welkom in onze groene oase van rust nl. de  “Eucalyptus” kamer, gelegen in B&B Walbrugge te Tiegem. Deze kamer, vernoemd naar de Eucalyptus plant, biedt een oord van comfort en ontspanning, en heeft als extra voordeel een privé terras, waar u in alle rust kunt genieten van het buitenleven.

In de “Eucalyptus” kamer hebben we gezorgd voor alle faciliteiten die u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf, en het privé terras voegt een extra vleugje luxe toe aan uw ervaring.

Eucalyptus heeft in spirituele contexten vaak een betekenis van zuivering, genezing en bescherming. De verfrissende geur staat bekend om het zuiveren van negatieve energieën, terwijl de etherische olie helende eigenschappen symboliseert. Eucalyptus wordt ook gebruikt voor bescherming en het versterken van spirituele energie. Het kan een gevoel van verlichting en verbondenheid met de natuur oproepen, en wordt vaak ingezet voor meditatie en concentratie.

Welkom in Eucalyptus

Welkom in de betoverende Eucalyptus kamer, gelegen op het eerste verdiep tussen twee weelderige groendaken. Stap binnen in een wereld van ruimte en lichtheid, waar de tinten van groen een serene sfeer creëren. De ramen, volledig verduisterbaar voor optimale rust, omarmen het zonlicht, terwijl het zuidelijke raam voorzien is van een elegante zonnewering.

Laat je betoveren door de geur van verse koffie en thee, beschikbaar op de kamer. Ontspan in de landelijke badkamer, waar de weelderige producten van Atelier Rebul – met shampoo, douchegel en zelfs een tandenborstel – een vleugje luxe toevoegen aan je ervaring.

En als kers op de taart, stap uit op je eigen privéterras, een groen toevluchtsoord met een betoverend uitzicht.

Blijf verbonden met gratis wifi doorheen de B&B, of kies bewust voor een moment van totale ontspanning zonder digitale afleiding. Vloerverwarming en koeling omarmen je ongeacht het seizoen, waardoor comfort altijd centraal staat.

En alsof dat nog niet genoeg is, openen we de deuren naar ons betoverende voedselbos, de mysterieuze binnentuin en de magische pianobar. Dit alles, gewoon voor jou. Welkom in de Eucalyptus kamer, waar elk moment een herinnering wordt en elke blik een nieuw avontuur onthult.

We begroeten u van harte en streven ernaar dat uw verblijf bij Walbrugge B&B een oase van ontspanning en verfrissing zal zijn.

Parkeer uw voertuig moeiteloos op onze kosteloze privéparkeerplaats, compleet met laadpalen voor elektrische voertuigen. Uw gemak staat bij ons voorop, zodat u zorgeloos kunt genieten van alles wat onze B&B te bieden heeft. Welkom bij Walbrugge, waar gastvrijheid en comfort samenkomen.

Faciliteiten

Walbrugge biedt een ruim assortiment faciliteiten aan op de kamer.
Maximaal 2 personen
50m² oppervlakte
Privé terras
Koffietoestel Nespresso met capsules
Waterkoker en Thee
Waterflesjes op de kamer
Douche
Douchegel en Shampoo
Haardroger
Google TV
Vloerverwarming
Koeling
Gratis Wifi op het volledige domein
Toegang tot het voedselbos en binnentuin
Toegang tot pianobar
Gratis privéparking met laadpalen
Geen huisdieren toegelaten
Rookvrije kamer