Huisreglement Walbrugge

Wij doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat iedereen een prettige ervaring heeft, vragen wij u vriendelijk om kennis te nemen van en te voldoen aan onderstaande huisregels.

 • Check-in en Check-out
  Het inchecken kan op elk moment plaatsvinden, aangezien wij contactloos gasten kunnen ontvangen. Het uitchecken dient te gebeuren voor 11u00. Bij het inchecken dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden.
 • Leeftijdsbeperking
  De Bed & Breakfast is enkel toegankelijk voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. De infrastructuur is niet voorzien op jonge kinderen. Enkel na contact met ons kan hier een uitzondering op worden gemaakt.
 • Rust en Stilte
  Respecteer de rust en stilte voor alle gasten. Tussen 22u00 en 07u00 vragen wij om bijzondere aandacht voor stilte.
 • Gasten en Bezoekers
  Gasten zijn verantwoordelijk voor het gedrag van hun bezoekers. Bezoekers dienen zich te registreren bij de receptie. Overnachtende bezoekers worden beschouwd als extra gasten en kunnen aanvullende kosten met zich meebrengen.
 • Schade en Verlies
  Gasten zijn aansprakelijk voor schade aan eigendommen van de Bed & Breakfast veroorzaakt door henzelf of hun bezoekers. Bij verlies van sleutels wordt een vergoeding in rekening gebracht.
 • Brandveiligheid
  Volg de aangegeven procedures voor brandveiligheid. Gebruik van open vuur, kaarsen, en andere brandbare materialen in de kamers is niet toegestaan.
 • Privacy en Veiligheid
  Respecteer de privacy van medegasten. Laat waardevolle spullen in de daarvoor bestemde kluisjes indien beschikbaar. De Bed & Breakfast is niet aansprakelijk voor verlies van persoonlijke eigendommen.
 • Milieubewustzijn
  Help ons om milieubewust te handelen door het uitschakelen van verlichting en elektronische apparaten wanneer ze niet in gebruik zijn. Volg de aangegeven recyclingrichtlijnen.
 • Wifi-gebruik
  Gratis wifi is beschikbaar voor occasioneel gebruik. Wij vragen gasten om verantwoordelijk en respectvol gebruik te maken van de wifi-verbinding. Onverantwoord downloadgedrag, zoals illegaal downloaden of overmatig bandbreedtegebruik, is niet toegestaan. Misbruik kan leiden tot beperkingen in de toegang.
 • Natuur en Faciliteiten
  Gasten zijn vrij om in het voedselbos en de natuurfaciliteiten rond te wandelen. Wij vragen respect voor de omgeving en de planten.
 • Parkeerfaciliteiten
  Wij voorzien 1 parkeerplaats per kamer. Gelieve uw voertuig op de aangewezen plaats te parkeren.
 • Elektrisch Opladen
  Voor elektrische voertuigen zijn er laadpalen beschikbaar. Deze laadpalen zijn vrij te gebruiken. Het opladen gebeurt via een externe partner, en alle informatie hierover is beschikbaar op de laadpaal. Na het opladen vragen wij vriendelijk om, indien vereist, de parkeerplaats aan een laadpaal vrij te maken voor andere gasten en een andere parkeerplaats zonder laadpaal te gebruiken.
 • Rookbeleid
  Het gehele domein “Walbrugge” is rookvrij. Roken is niet toegestaan in kamers, gemeenschappelijke ruimtes, en andere delen van het terrein. Wij verzoeken gasten die willen roken om dit te doen op de daarvoor aangewezen rookzones. Het niet naleven van dit beleid kan resulteren in extra schoonmaakkosten.
 • Camerabewaking
  Op diverse plaatsen hangen camera’s, een ieder die zich in onze locatie bevindt stemt toe in het maken van opnames. Deze camera’s ondersteunen de medewerkers in het gebouw bij het handhaven van orde en veiligheid. Indien nodig kunnen video-opnames als ondersteunend materiaal door de autoriteiten worden gebruikt bij calamiteiten, de opsporing van eventuele ordeverstoringen en/of strafbare feiten.

Wij hopen dat u een aangenaam verblijf zult hebben bij Walbrugge.
Bij vragen of problemen staan wij tot uw beschikking. Dank u voor uw medewerking en begrip.