Bed & breakfast

Welkom bij B&B Walbrugge, een oase van rust gelegen in het idyllische Tiegem, temidden van de betoverende Vlaamse Ardennen. Onze B&B biedt een unieke ervaring, waar natuur en comfort hand in hand gaan.

Waarom overnachten bij Walbrugge?

Één met de natuur

Één met de natuur

Laat de natuurlijke pracht van de omgeving je verwelkomen. De weelderige groene omgeving biedt je de mogelijkheid om te ontspannen te midden van de schoonheid van moeder natuur. Of je nu geniet van een wandeling in de nabijgelegen Vlaamse Ardennen of gewoon ontspant in onze tuin, de natuur is altijd dichtbij.

Meer dan een B&B

Meer dan een B&B

Bij Walbrugge geloven we in het aanbieden van meer dan alleen een comfortabele slaapplek. Ontdek ons voedselbos en laat je verrassen door de biodiversiteit van onze wadi. Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten die je verblijf nog specialer maken. Of je nu de omgeving wilt verkennen of gewoon wilt genieten van de voorzieningen van onze B&B, er is altijd iets te ontdekken.

Onze kamers

Onze kamers

Elke kamer in onze B&B is ontworpen met oog voor detail en draagt een uniek natuurthema, elke kamer biedt een eigen sfeer en comfort. Hier verblijven is niet zomaar een overnachting; het is een ervaring die je dichter bij de natuur brengt.

Welkom in Tiegem

Welkom in Tiegem

Onze B&B is gelegen in het hart van Tiegem, waardoor u kunt genieten van een serene omgeving, ver weg van de drukte van het dagelijkse leven. De vredige sfeer van deze landelijke plek vormt de perfecte ontsnapping voor diegenen die op zoek zijn naar een moment van ontspanning.