Cornus Mas

Welkom in de adembenemende “Cornus Mas” kamer, teder omarmd als de “gele oase”. Hier, genoemd naar de Cornus Mas boom, onthult de ruimte zich als een oord van weelde en sereniteit, een bezielde ontsnapping aan de alledaagse hectiek. Een plek waar u niet alleen verblijft maar waar u in de omhelzing van rust en schoonheid droomt.

In de omhullende rust van de “Cornus Mas” kamer hebben we elk detail gewijd aan uw zorgeloze verblijf. Laat de warme gloed van geel u verwelkomen en omhullen, terwijl we u uitnodigen om te baden in het comfort dat we voor u hebben gecreëerd. Hier, in deze unieke kamer, wordt uw welzijn tot kunst verheven.

De spirituele betekenis van de Cornus mas, gele kornoelje, omvat vitaliteit en energie, bescherming tegen negatieve energie, symboliek voor spirituele groei en ontwikkeling, evenals associaties met lente en een nieuw begin.

De vruchten van de Cornus mas, oftewel de gele kornoelje, zijn eetbaar. De vruchten rijpen af in september, oktober en hebben een zure smaak. Ze worden soms gebruikt in de keuken voor het maken van jams, gelei, siropen en zelfs likeuren. Ze zijn rijk aan vitamine C en kunnen zowel vers als verwerkt in verschillende gerechten worden geconsumeerd.

Welkom in Cornus Mas

Stap binnen in de zonnige Cornus Mas Kamer, waar warme okergele tinten een vrolijke sfeer creëren.

Laat je betoveren door de verleidelijke geur van verse koffie en thee, altijd binnen handbereik. Ontspan in de landelijke badkamer, waar de weelderige producten van Atelier Rebul – met shampoo, douchegel en zelfs een tandenborstel – een vleugje luxe toevoegen aan je ervaring.

Blijf verbonden met gratis wifi in de hele B&B, of maak bewust de keuze voor een moment van totale ontspanning zonder digitale afleiding. Vloerverwarming en koeling omarmen je gedurende elk seizoen, waardoor comfort altijd op de voorgrond staat.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontsluiten we de deuren naar ons betoverende voedselbos, de mysterieuze binnentuin en de magische pianobar. Dit alles, speciaal voor jou. Betreed de Cornus Mas Kamer, waar elk moment een kunstwerk is en elke blik een nieuwe creatieve ontdekking onthult.

We heten je hartelijk welkom en streven naar een verblijf bij Walbrugge B&B dat niet alleen ontspannend is maar ook de zintuigen prikkelt.

Parkeer je voertuig moeiteloos op onze kosteloze privéparkeerplaats, inclusief laadpalen voor elektrische voertuigen. Jouw comfort is onze passie, zodat je onbezorgd kunt genieten van alles wat onze B&B te bieden heeft. Welkom bij Walbrugge, waar gastvrijheid en creativiteit elkaar ontmoeten.

 

Faciliteiten

Walbrugge biedt een ruim assortiment faciliteiten aan op de kamer.
Maximaal 2 personen
50m² oppervlakte
Koffietoestel Nespresso met capsules
Waterkoker en Thee
Waterflesjes op de kamer
Douche
Douchegel en Shampoo
Haardroger
Google TV
Vloerverwarming
Koeling
Gratis Wifi op het volledige domein
Toegang tot het voedselbos en binnentuin
Toegang tot pianobar
Gratis privéparking met laadpalen
Geen huisdieren toegelaten
Rookvrije kamer