Chicorei Ast

Welkom in het unieke “Chicorei Ast” tiny house, gelegen in onze B&B Walbrugge, te midden van het schilderachtige Tiegem.

Deze bijzondere accommodatie betreft een knusse tweeverdiepingenkamer, gevestigd in een voormalige cichorei-ast, waar vroeger wortels werden gedroogd en werden vermalen tot koffie. Het “Chicorei Ast” tiny house is een wel heel bijzondere plek om te ontspannen en even te ontsnappen aan de drukte. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf.

Aan de buitenkant van de ast, merk je hier en daar subtiel ingebouwde nestkastjes op, als charmante schuilplaatsen voor gefladder en gezelligheid. Deze zijn speciaal ontworpen voor vleermuizen, mussen en roodstaartjes, wat betekent dat u niet alleen slaapt. Echter, binnen zult u hier niets van merken; het is fascinerend om te ontdekken welke gevleugelde gasten hun thuis hebben gemaakt op deze bijzondere locatie.

Chicorei heeft in spirituele zin vaak een betekenis van helderheid, zuivering en het loslaten van het oude. Het wordt geassocieerd met het bevorderen van duidelijk denken, het zuiveren van energieën en het creëren van innerlijke balans. Chicorei symboliseert het loslaten van oude patronen en het verwelkomen van vernieuwing.

Van harte welgekomen in onze Chicorei Ast.

Welkom in Chicorei Ast

Bij het binnenkomen betreedt u meteen het knusse zitgedeelte, waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie en een prachtig uitzicht op het voedselbos. Om volledig ondergedompeld te worden in de chicorei-beleving, kunt u in de chicorei-ast ook proeven van authentieke chicoreikoffie. We nemen u graag even mee terug in de tijd.

Net naast het zitgedeelte bevindt zich de landelijke badkamer, waar je kunt genieten van een ontspannende douche. De weelderige producten van Atelier Rebul, zoals shampoo, douchegel en zelfs een tandenborstel, voegen een vleugje luxe toe aan deze ruimte.

Via een mooie houten trap bereikt u het eerste verdiep, waar het slaapgedeelte zich bevindt. Nog even televisie kijken vanuit het comfortabele bed om vervolgens heerlijk in slaap te vallen.

Een iets steilere trap leidt u naar het dakterras van de ast. Daar kunt u in de lente- en zomermaanden ontspannen in de loungezetel, met een fantastisch uitzicht op de omgeving. Met uw hoofd in de wolken schijnt de zon altijd.

Blijf verbonden met gratis wifi in de hele B&B, zodat u gemakkelijk in contact kunt blijven met vrienden en familie. Of ga volledig offline en kom helemaal tot rust.

Uiteraard krijgt u toegang tot ons prachtige voedselbos, de betoverende binnentuin en onze gezellige pianobar, waar u kunt genieten van een vleugje muziek en sfeer. We nodigen u van harte uit om te genieten van de warme gastvrijheid en het comfort van de “Chicory Ast” in Walbrugge B&B terwijl u ontspant.

Faciliteiten

Walbrugge biedt een ruim assortiment faciliteiten aan op de kamer.
Maximaal 2 personen
50m² oppervlakte
Privé terras bovenaan op de ast met prachtig zicht
Tiny house
Koffietoestel Nespresso met capsules en chicoreikoffie
Waterkoker en Thee
Waterflesjes op de kamer
Minibar
Douche
Douchegel en Shampoo
Haardroger
Google TV
Koeling
Gratis Wifi op het volledige domein
Toegang tot het voedselbos en binnentuin
Toegang tot pianobar
Gratis privéparking met laadpalen
Geen huisdieren toegelaten
Rookvrije kamer