Campanula

Stap binnen in de magische wereld van de “Campanula” kamer, liefdevol gedoopt als de “witte oase,” gelegen in B&B Walbrugge te Tiegem. Deze rustgevende kamer, gewijd aan de elegante Campanula plant, belooft niet alleen comfort maar ook een ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven.

Hier in de “Campanula” kamer hebben we elk detail zorgvuldig doordacht om u te omringen met alle benodigde luxe voor een zorgeloos verblijf.

De naam Campanula, een ode aan de klokjesbloem, draagt een diepere betekenis. Het symboliseert niet alleen liefde en dankbaarheid, maar wekt ook harmonie en vrede op. Deze bloem inspireert tot tederheid in relaties, herinnert aan de schoonheid van het leven en moedigt aan tot streven naar innerlijke vrede en spirituele groei.

 

Welkom in Campanula

Welkom in de betoverende Campanula Kamer, gehuld in lichte wit-beige tinten die de ruimte een landelijke en weelderige uitstraling geven, badend in overvloedig natuurlijk licht.

Laat je verleiden door de heerlijke geur van verse koffie en thee, altijd binnen handbereik. Ontspan in de landelijke badkamer met een prachtige marmerlook, waar de weelderige producten van Atelier Rebul – met shampoo, douchegel en zelfs een tandenborstel – een vleugje luxe toevoegen aan je ervaring.

Blijf verbonden met gratis wifi in de hele B&B, of maak bewust de keuze voor een moment van totale ontspanning zonder digitale afleiding. Vloerverwarming en koeling omhelzen je gedurende elk seizoen, waardoor comfort altijd op de voorgrond staat.

En alsof dat nog niet genoeg is, openen we de deuren naar ons magische voedselbos, de mysterieuze binnentuin en de betoverende pianobar. Dit alles, exclusief voor jou. Stap binnen in de Campanula Kamer, waar elk moment een memorabel verhaal wordt en elke blik een nieuw avontuur onthult.

We verwelkomen je van harte en streven naar een verblijf bij Walbrugge B&B dat niet alleen ontspannend is maar ook verfrissend voor de ziel.

Parkeer je voertuig met gemak op onze kosteloze privéparkeerplaats, compleet met laadpalen voor elektrische voertuigen. Jouw comfort is onze prioriteit, zodat je onbezorgd kunt genieten van alles wat onze B&B te bieden heeft. Welkom bij Walbrugge, waar gastvrijheid en comfort hand in hand gaan.

Faciliteiten

Walbrugge biedt een ruim assortiment faciliteiten aan op de kamer.
Maximaal 2 personen
50m² oppervlakte
Koffietoestel Nespresso met capsules
Waterkoker en Thee
Waterflesjes op de kamer
Douche
Douchegel en Shampoo
Haardroger
Google TV
Vloerverwarming
Koeling
Gratis Wifi op het volledige domein
Toegang tot het voedselbos en binnentuin
Toegang tot pianobar
Gratis privéparking met laadpalen
Geen huisdieren toegelaten
Rookvrije kamer