Voedselbos Beleving

Een voedselbos, als een magisch eetbaar bos geïnspireerd door de natuur, huisvest diverse lagen van smakelijke planten, van fruit- en notenbomen tot bessen en kruiden. Dit levende systeem is zelfvoorzienend en vraagt slechts minimaal onderhoud. Het is wilde natuur en biedt niet alleen een overvloed aan voedsel, maar bevordert ook een gezond ecosysteem. Het is een harmonieus samenspel van natuur en oogst, waar diversiteit bloeit en de bodem wordt gevierd.

Laat je zintuigen ontwaken terwijl je geniet van de heerlijke smaken van vers geoogste vruchten, noten en kruiden. Onze Voedselbos Beleving biedt niet alleen een onvergetelijke culinaire ervaring, maar ook een diepgaande connectie met de natuur. Laat je verrassen door de diversiteit van natuurlijke ingrediënten en proef de pure essentie van duurzaamheid. Verbind jezelf in de rustieke wilgenhut of bij de knisperende vuurschaal.

In dit levendige ecosysteem zijn reeën, hazen, fazanten, vogels, kikkers, salamanders, roofvogels en eekhoorntjes vaste bewoners, waardoor je de magie van wilde ontmoetingen kunt ervaren. Laat je betoveren door de diversiteit van het natuurlijke leven om je heen.