Beleving in de buurt

Ontdek de betoverende omgeving rondom Walbrugge, waar een wereld van culinaire verrassingen en boeiende ervaringen op je wacht.

Geniet van smaakvolle avonden in charmante restaurants, waar lokale ingrediënten tot kunstwerkjes worden omgetoverd. Verlies jezelf in de rijke geschiedenis en cultuur van de streek met een bezoek aan de nabijgelegen musea, die verhalen vertellen van vervlogen tijden tot het heden.

Voor de avontuurlijke zielen bieden de uitgestippelde fietsroutes een perfecte manier om de adembenemende landschappen te verkennen, met de rustige Schelde en schilderachtige Leie als getuigen van jouw ontdekkingstocht.

Bij Walbrugge ontmoeten comfort en ontspanning elkaar, en de omliggende parels voegen een extra dimensie toe aan jouw onvergetelijke verblijf.

Eten en drinken

‘T Mag

Met ‘tmag! kiezen Tom en Hilde resoluut voor een ongedwongen sfeer en culinaire vrijheid. Niet moeten, maar mogen. Met een spontane keuken op het ritme van de seizoenen, gedreven door het buikgevoel van de chef en de wensen van de gasten.


Cultuur- en bezienswaardigheden

Het Lijsternest

Het Lijsternest is het voormalig woonhuis van de schrijver Stijn Streuvels. Het Lijsternest ligt op 3 km van Walbrugge.


Recreatie

Aquande

Op slechts 5 minuten rijden van Walbrugge kun je openbaar zwembad Aquande terugvinden. Ideaal voor een verfrissende duik!


Wandelen

De Karel Sabbe trail

Karel Sabbe, de Anzegemse ultraloper, brak records op de Pacific Crest Trail, de Appalachian Trail en de Alta Via 2 en overwon de legendarische Barkley Marathon. Als wereldkampioen van ‘Big’s Backyard Ultra’ vestigde hij een nieuw wereldrecord. De route is geschikt voor trailrunners, wandelaars en gravelbikers, met startpunt aan de Anzegemse sporthal. Volg de Karel Sabbe trailmarkeringen en ontdek de prachtige plekken van Anzegem.